Hirviökissasta tuli nettitähti – ulkonäkö pettää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadassa asustelevasta kissasta julkaistut kuvat ovat nousseet puheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa. Kuvissa esiintyvä oranssisilmäinen Atchoum nimittäin näyttää hirviömäiseltä otukselta. Todellisuudessa Atchoum on tavallinen lempeä ja rakas lemmikkikissa.

Erikoinen ulkonäkö johtuu perinnöllisestä, vaikkakin harvinaisesta hypertrikoosista, joka aiheuttaa ihmisillä ja eläimillä liikakarvaisuutta. Runsaan turkkinsa ansiosta kissaa voisi nopeasti katsottuna luulla myös koiraksi. Atchoumin omistajan Nathalien mukaan viirusilmä on erittäin kiltti ja hellyttävä yksilö. Omistajan kertoman perusteella persoonallinen karvaturri rakastaa päiväunia ja kylpemistä.

Daily Mail -lehden mukaan kissan hurja ulkonäkö ei vastaa millään tavalla Atchoumin persoonallisuutta. Kissa on lempeä ja hassutteleva perheenjäsen, joka ei todennäköisesti edes tiedä poikkeavansa muista kissoista millään tavalla. Kissan kunniaksi perustetut Instagram-sivut ovat saavuttaneet suuren suosion ja tuhannet ihmiset seuraavat kissan touhuista julkaistuja kuvia.

A photo posted by Atchoum (@atchoumfan) on

Atchoum attend ces fans!!!

A photo posted by Atchoum (@atchoumfan) on

Atchoum attend ces fans!!!

A photo posted by Atchoum (@atchoumfan) on

Je suis plus économique puis-je lécher les assiettes?? Lol

Ett foto publicerat av Atchoum (@atchoumfan)