Lennon lähtö viivästyi – sitten joukko miehiä sai tilaisuutensa loistaa

Matkailu · Annukka Heikkilä

Lennon viivästyminen saa monien matkustajien hermot kiristymään. Onneksi eräällä New Orleansiin matkalla olevalla lennolla oli matkustajinaan mieskuoro, joka viihdytti muita matkustajia, kun he odottelivat lennon lähtöä.

New Orleansiin matkalla oleva lento oli myöhästynyt ja matkustajat joutuivat odottelemaan koneen sisällä lähtöä. Lennolla työskennellyt Kari Mann oli iloinen huomatessaan, että samalle lennolle oli sattunut Port City Sound -niminen mieskuoro, joka yltyi naisen pyynnöstä viihdyttämään matkustajia odotellessaan.

Monet matkustajat alkoivat videokuvaamaan puhelimillaan esitystä ja Mann kertoi tunnelman muuttuneen lentokoneessa heti. Kaikki olivat lentoemännän mukaan hyväntuulisia koneessa pitkästä odottelusta huolimatta.