Pikkutyttö näki ultraäänikuvan – herkistyi vauvauutisista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nelivuotias Kayla oli pitkään toivonut itselleen pikkusiskoa tai -veljeä. Pienokainen oli kertonut myös vanhemmilleen hartaasta toiveestaan tulla isosiskoksi ja odotti perheenlisäystä kuin kuuta nousevaa. Lopulta Kaylan äiti tuli raskaaksi.

Perheenjäsenet ovat kuvanneet hellyttävän kotivideon tilanteesta, kun iloinen vauvauutinen vihdoin paljastui Kaylalle. Äiti oli antanut tyttärelleen ultraäänikuvat vauvasta ja Kayla tutki niitä mielenkiinnolla. Pienokainen tunnusti äidilleen, että hän ei tiennyt mikä kuvissa oli.

Kun pienelle tytölle paljastui, että kuvassa on vauva joka on parhaillaan äidin masussa, oli tytön reaktio vertaansa vailla. Kayla meni täysin sanattomaksi ja lopulta liikuttui kyyneliin. Nelivuotias kertoi äidilleen olevansa ikionnellinen vauvauutisista. On sanomattakin selvää, että Kaylasta tulee varmasti hyvä isosisko tulevalle vauvalle.