Hämmentävä näky rannalla – siat nauttivat täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monen mielikuva Bahaman saarista on paratiisi, jossa vesi on turkoosia, rannat valkoisia ja kasvit kauniita ja trooppisia. Bahaman saaret ovat ihmisten lisäksi myös porsaiden mieleen. Possut ovatkin vallanneet saarilla sijaitsevan rannan itselleen.

Bahamalla sijaitsevalla Exuman alueella on Pig Beach -ranta, jossa voi tavata villeinä eläviä töpselikärsiä. Kyseinen ranta on suosittu turistinähtävyys nimenomaaan rannan suloisten asukkien ansiosta. Possut nauttivat vedessä uimisesta ja turistit ovatkin tottuneet, että ne tulevat tervehtimään rannan lähistöllä veneileviä.

Elämä paratiisisaaren rannalla vailla huolen häivää kuulostaa kadehdittavan leppoisalta ja ihanalta. Vedessä polskiminen ja rannalla löhöäminen on possujen mieleen ja niiden temmeltämistä on ilo seurata. Monet turistit ovat julkaisseet netissä videoita vierailustaan kyseisellä rannalla. Daily Mail -lehden mukaan Bahamalle matkaaville kannattaakin vinkata kyseisestä kohteesta, sillä possujen valtaama ranta on näkemisen arvoinen paikka.