Plus-kokoisesta kaunottaresta tuli supermalli – tyrmäävän näyttävä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehti on vuodesta 1964 lähtien julkaissut bikinimallien esittelyyn keskittyvää Swimsuit Issue -uimapukunumeroa. Kerroimme äskettäin, että lehden toissapäivänä julkaistun numeron sivuilla nähdään samalla myös plus-kokoinen mallikaunotar.

Tämän vuoden Sports Illustrated -uimapukunumero eroaa nimittäin edellisvuotisista merkittävällä tavalla, koska mukana on ensimmäistä kertaa lehden historian aikana myös niin kutsuttu plus-malli, Yhdysvaltain Nebraskan osavaltiosta kotoisin oleva Ashley Graham. Nyt hänet nähdään lehden julkaisubileissä, joita juhlittiin eilen illalla New Yorkissa.

26-vuotias Ashley Graham on mukana muun muassa Swimsuits For All -vaatemerkin #CurvesInBikinis -mainoskampanjassa. Yhtiön tuoreella mainosvideolla kurvikas kaunotar sekoittaa miesten päät poseeraamalla mustissa bikineissä uima-altaan äärellä.