Raksamiehen ällistyttävä vasaratemppu – tätä et tee perässä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakennustyömailla työskentelevät ihmiset oppivat usein erikoistaitoja työnsä ohessa. Aiemmin kerroimme miehistä, jotka löivät metallista palikkaa maahan uskomattoman synkronoidusti vuorotellen. Nyt eräs raksamies on näyttänyt omat taitonsa vasaran kanssa.

The LAD Bible on julkaissut YouTube-kanavallaan videon rakennustyömaalla työskentelevästä miehestä, jolla on huikea taito heittää vasaransa ja ottaa se myös kiinni. Mies heittää vasaran videolla ilmaan niin, että se alkaa pyöriä. Hän ottaa sen kiinni suoraan työvyössään kiinni olevaan vasaralle tarkoitettuun lenkkiin.

Mies heittää vasaran ilmaan useita kertoja ja saa sen aina kiinni niin, että vasara sujahtaa suoraan vyön lenkistä läpi. Video huipentuu siihen, että mies kävelee kaverinsa kanssa perätysten ja hänen edellään olevalla miehellä on vasara. Työkaveri heittää vasaran ilmaan ja mies saa sen takana kävellessään kiinni kesken liikkeen.