Härski uima-asu miehille – penissukka peittää vain sukuelimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme viime syksynä Bobby Cole Norrisin suunnittelemasta miesten Ball Bag-uimapuvusta, eli vapaasti sumennettuna Munapussista. Tuote peitti ainoastaan miehen sukuelimet jättäen kaiken muun näkyville. Mitään intiimiä ei siis varsinaisesti paljastu, mutta takapuoleen tai kylkiin ei tule minkäänlaisia rusketusraitoja.

Uusia trendejä rohkeasti haistelevien miesten kannattaa olla tarkkana, sillä Bobby Cole Norris on juuri paljastanut maailmalle tuoreimman luomuksensa. Tämän kertaista rantojen sankareiden vaatekappaletta ei ole vielä nimetty, mutta sitä voisi kutsua vaikkapa penissukaksi. Vaatekappale on hieman Ball Bagia siveellisempi, sillä sekä penis että kivekset mahtuvat sujuvasti sukan sisään. Kuva tuotteesta löytyy tästä.

Mikäli Bobby-Cole Norrisin nimi kuulostaa tutulta, saattaa se johtua siitä että mies tunnetaan kotimaassaan Iso-Britanniassa paremmin televisiotähtenä kuin vaatesuunnittelijana. Mies on ollut mukana The Only Way Is Essex -realitysarjassa sen ensimmäiseltä tuotantokaudelta lähtien.