Hurja tempaus: Ilotulitteet breakdance-taiturin jalkoihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksan Frankfurtissa on kuvattu hurjan näköinen tanssiesitys videolle. Breakdance-taiturit esittivät upean koreografiansa ampuen jaloistaan värikkäitä raketteja. Stuntti on suoritettu uuden vuoden aattona ja julkaistu netissä vaihtuvan vuoden kunniaksi.

Videolla esitetty breakdance-mestarien show alkoi rakettien sytyttämisellä. Sen jälkeen miehet tasapainottelivat itsensä käsiensä varaan ja alkoivat tanssia ampuen jaloistaan värikkäitä kipinöitä. Kun ensimmäisen tanssijan raketit hyytyivät, vaihtui stuntin suorittaja seuraavaan rakettitanssijaan.

Videolla taiteilleet hurjapäät BBoy Snoop ja Lil Amok hämmästyttivät upealla esityksellään. Tanssijat ottivat melkoisen riskin rakettiensa kanssa, sillä pienikin virheliike olisi voinut johtaa loukkaantumiseen. Miehet kuitenkin onnistuivat tehtävässään ja siitä kuvattu videomateriaali jättää katsojan hämilleen. Taitava tanssiesitys yhdistettynä upeaan valoshow’hun toimi monella eri tasolla.