Kohumalli esitteli maailman suurimmat luomurinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen Jordan Carver on internet-julkkis, malli ja näyttelijätär. Nykyään Yhdysvalloista käsin vaikuttava tähti on noussut maailmanmaineeseen pääosin sen vuoksi, että hänen 75G-kokoiset rintansa ovat tiettävästi maailman suurimmat.

#50shadesofgrey

Kuva, jonka Jordan Carver (@jordancarverofficial) julkaisi

29-vuotias glamourmalli jakoi Instagramissa kaksi uutta kuvaa, joiden inspiraation lähteenä toimii epäilemättä tämän hetken kuumin puheenaihe, 50 Shades of Grey. Rohkeissa otoksissa mustiin alusvaatteisiin riisuuntunut Jordan Carver poseeraa S&M-henkisesti piiska kädessään. Jotta viittaus ei jäisi epäselväksi, merkitsi tähti kuvansa #50shadesofgrey-tunnisteella.

#50shadesofgrey

Kuva, jonka Jordan Carver (@jordancarverofficial) julkaisi