Twitter-päivitys toi potkut – jo ennen ensimmäistä työpäivää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median aikakaudella some-palveluita käyttävien tulee muistaa, että kaikki verkossa julkaistu tieto voi aina päätyä tavalla tai toisella vääriin käsiin. Nyt sen on saanut karvaasti kokea myös eräs Twitteriä käyttävä turhankin aktiivinen some-päivittäjä.

Twitter
Twitter
Twitter
Twitter

Cella-nimimerkki oli saanut työpaikan ja kertoi asiasta Twitterissä ennen ensimmäistä työpäiväänsä. Ei tosin kovin mairittelevassa mielessä, sillä nuori nainen totesi vapaasti suomennettuna ”Yök, aloitan tämän hiton duunin huomenna”.

Twitter-viestit näkyvät kaikille käyttäjille, joten viesti päätyi lopulta myös uuden työnantajan tietoon. Siitä ei mennyt pitkään, kunnes tyttö oli entinen työntekijä jo ennen ensimmäistä työpäivää. Työnantaja päätti nimittäin irtisanoa hänet saman tien Twitter-viestin takia. Kaiken lisäksi tyttö sai potkut Twitter-viestillä.

– Cella. Ja… Sinun ei tarvitse tulla hiton duuniin huomenna! Olen juuri irtisanonut sinut! Onnea elämääsi ilman rahaa ja työtä, työnantaja Robert Waple vastasi.

Sittemmin tieto tapauksesta on levinnyt maailmalle, ja Cellan Twitter-sivuilla seuravaan missä kaikkialla neitokaisesta on uutisoitu. Se ehkä lievittää potkujen tuomaa ketutusta.

Twitter
Twitter