Isän laulu kehitysvammaiselle pojalleen kiteyttää rakkauden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jayce julkaisee yleensä YouTube-kanavallaan videoita, jotka esittelevät hänen musiikillisia taitojaan. Nyt mies esittelee räppäystaitojaan, mutta hieman eri tarkoituksella. Jayce kerää rahaa hänen kahdeksanvuotiaan poikansa Jaredin erityisiin tarpeisiin.

YouTube
YouTube

Huffington Post -lehden mukaan Jared sai kohdussa ollessaan kohtauksen, jonka vuoksi hän syntyi monen kehitysvamman kanssa. Jared ei pysty seisomaan, kävelemään, puhumaan tai näkemään. Hänen isänsä Jayce yrittää levittää tietoutta heidän perheensä tilanteesta ja esittää videolla pojalleen hänen kirjoittamansa räpin.

Poika ei aluksi reagoi isän jutteluun juuri lainkaan, mutta kun musiikki alkaa soida, poika havahtuu kuuntelemaan sitä. Hän selvästi nauttii isänsä esityksestä ja eläytyy sen mukana. Jayce on kirjoittanut kappaleeseen todella henkilökohtaiset sanat, jotka on tarkoitettu suoraan hänen pojalleen ja ovat todella rohkaisevat.

Perhe on kerännyt jo aiemmin rahaa Jaredin sähköpyörätuoliin, mutta tuolin saadessaan he kohtasivat uuden ongelman. Sähköpyörätuoli on niin painava, ettei sitä saa nostettua tavalliseen autoon. Nyt perhe kerää rahaa Go Fund Me -sivustolla pyörätuolihissillä varustettua pakettiautoa varten.