Super Bowl oli pettymys – mies juoksi pää edellä televisioon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset intoutuvat katsomaan isoja jalkapallo- ja jääkiekkopelejä porukalla ja tunnelma saattaa äityä välillä melko intensiiviseksi jos peli ei menekään katsojan haluamalla tavalla. Videolla näkyvälle miehelle kävi juuri niin eikä hän osanut hillitä tunteitaan.

Videolla näkyvä mies on suuri Seahawks-jalkapallojoukkueen fani. Hän katsoo peliä todella keskittyneesti ja alkaa käymään ylikierroksilla, kun peli ei menekään niin kuin hän haluaisi. Mies kiroaa, että ohi ei voisi missään nimessä heittää, kun kyseessä on Marshawn Lynch, minkä jälkeen mies juoksee kohti televisiota.

Hänen lempijoukkueensa teki kriittisellä hetkellä virheen Super Bowl pelissä ja se suututti miestä niin paljon, että hän juoksi päin isoa televisiota rikkoen sen kokonaan. Miehen kanssa peliä katsovat kaverit pidättelevät vieressä naurua, kun he seuraavat miehen rajua reaktiota vierestä. Pelien katsominen loppui tämän seurueen osalta tähän.