Taylor Swift osti itselleen härskin seksidomainin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift on joutunut erään nettisivustokiistan vuoksi ostamaan erilaisia versioita itselleen sivustosta ITaughtTaylorSwift.com. Eräs naisen asianajajan hankkimista versioista nettisivustosta on melko epäsiveellinen ja saa miettimään, oliko hankinta tarpeellinen.

Taylor Swift käy kamppailua domaineista entisen kitaransoitonopettajansa Ronnie Cremerin kanssa, koska hän on mennyt varaamaan itselleen domainin nimellä ITaughtTaylorSwift.com. Laulajatar on vaatinut asianajajiensa kanssa Cremeria luovuttamaan domainin tähden hallintaan kolmen päivän sisällä, mutta mies ei suostunut tähän.

Nyt Taylor Swiftin tiimi on rekisteröinyt kaikki mahdolliset ja myös melko mahdottomatkin domainit MarkMonitor-nimisen ohjelman kautta, mikä on luotu auttamaan ihmisiä suojelemaan brändiään, yrityksen nimeä ja tuotteita.

The Register -lehti kertoo, että MarkMonitor-palvelun kautta varaukseen on mennyt muun muassa sivusto nimeltä ITaughtTaylorSwiftHowToGiveHead.com ja varaus on tehty tähden tiimin toimesta. Swift ei ole kommentoinut lehdelle kyselyistä huolimatta, miksi heistä tuntui, että suuseksin opettamiseen viittaava sivusto piti varata.