Teinityttö löi tiskiin kylmän rehellisen Tinder-esittelyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelinsovellus Tinderin käyttö on yksi tämän hetken suosituimmista some- ja nettideittailun muodoista. Monet ovat kuitenkin tympääntyneet Tinderiin alkuinnostuksen jälkeen. Internetiin on ilmestynyt myös esimerkiksi Tinder Nightmares -tyylisiä sivustoja, joilla paljastetaan kokemuksia karmeiden Tinder-matchien kanssa.

Valehtelu on tietenkin yleistä nettideittailussa, ja jotkut kirjoittavat profiilinsa esittelytekstiin täyttä puuta heinää vaikuttaakseen mielenkiintoisemmilta tai henkisesti tasapainoisemmilta kuin mitä he todellisuudessa ovat.

Yhdysvaltalainen Nicole-nimellä esiintyvä 19-vuotias tyttö päätti kuitenkin kirjoittaa profiiliinsa harvinaisen rehellisen ja jopa kyynisen, mutta useissa tapauksissa varmasti totuudenmukaisen, esittelytekstin.

Tinder
Tinder

– Täydelliset treffini? Menemme Applebee’s-ravintolaan syömään puolen hinnan alkuruokia. Tulemme hyvin juttuun. Kerrot koirastasi, jolla on syöpä ja minä avaudun uhkapeliriippuvaisuudestani. Illan lopuksi suutelet minua hyvästiksi, Nicolen teksti alkaa.

– Hengailemme muutaman kerran. Sitten lopetat hiljalleen minulle tekstailemisen. Syytän sinua siitä, että halusit vain seksiä. Sinä sanot että elämässäsi on vain tällä hetkellä outo tilanne etkä ole valmis parisuhteeseen. Itken vähän, syön kaksi purkillista jäätelöä ja aloitan swaippäilyn uudelleen, teksti jatkuu.