Supermalli-Heidi on todellinen puumanainen – rakas on 12 vuotta nuorempi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Heidi Klum on jo parin kuukauden ajan heilastellut arvostetun newyorkilaisen taidekauppiaan kanssa. Kaunottaren uusi rakas Vito Schnabel on neitokaista 12 vuotta nuorempi. Pari alkoi tapailla 2014 loppuvuodesta ja näyttäisi siltä, että suhde on muuttunut vakavampaan suuntaan.

Splash
Splash

Paparazzit ovat ikuistaneet pariskunnan yhdessä lukuisilla lomilla ja viimeisen kuukauden ajan kaksikko on ollut erottamaton. Vaikka Klum ei ole puhunut julkisesti suhteestaan Schnabeliin, on parin yhteisestä ajanvietosta räpsityt kuvat viestineet roihahtaneesta romanssista.

Daily Mail -lehden mukaan Heidi ja Vito ovat osallistuneet yhdessä useisiin julkisiin tilaisuuksiin ja viimeksi pari nähtiin yhdessä amfAR -gaalassa New Yorkissa. Yhdysvaltalaisen AIDS-järjestön järjestämässä gaalassa pari hempeili julkisesti kameroiden edessä. Vaikuttaisi siltä, että onnesta sädehtivä Klum on löytänyt uuden rakkauden elämäänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash