Toinen lapsuudenkavereista vaihtoi sukupuolta – nyt odottavat yhdessä vauvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienistä tytöistä asti kavereita olleet ystävykset rakastuivat, toinen heistä teki sukupuolenvaihdoksen ja nyt pariskunta on menossa naimisiin. He odottavat tällä hetkellä myös ensimmäistä lastaan.

22-vuotias Toni Harper ja 25-vuotias Sean Horton ovat olleet ystäviä teini-ikäisistä asti, jolloin Sean tunnettiin vielä vaaleahiuksisena tyttönä nimeltä Sian. Sean on pukeutunut pienestä asti poikien vaatteisiin ja hänen äitinsä oli ajatellut, että se on vain ohimenevä vaihe. Sean on tiennyt aina, että hän haluaa olla oikeasti poika, ja nyt hänen sukupuolenkorjauksesta on enää yhtä operaatiota vaille valmis.

Sean ja Toni eivät olleet nähneet toisiaan kahteen vuoteen ja kun he tapasivat jälleen Seanin hormonihoidot olivat jo alkaneet. Toni kertoi Daily Mail -lehdelle, ettei voinut silloin uskoa, että se oli hän. Seanilla oli jo alkanut kasvaa parta ja hänen äänestään oli tullut hoitojen myötä todella matala. Pari alkoi tapailla toisiaan ja heistä tuli nopeasti hyvin läheiset.

Pariskunta odottaa nyt ensimmäistä lastaan, mutta raskaaksi tuleminen ei ollut helppoa. He käyttivät luovuttajan spermaa hedelmöitykseen ja kahden epäonnistuneen yrityksen vuoksi hoito tuli maksamaan heille noin 11.000 euroa. Nyt Toni on kuitenkin raskaana ja he odottavat innoissaan poikavauvansa syntymää.