Leffakaunotar hämmentävissä alastonkuvissa – kalan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Helena Bonham Carter ei ole juuri viime vuosina viihdelehtien otsikoissa komeillut lukuisista elokuvarooleistaan huolimatta. Tänä vuonna tähti nähdään Disneyn Tuhkimo-elokuvassa, jossa hän näyttelee hyvää halijatarta.

Fish Love
Fish Love
Fish Love
Fish Love

Nyt 48-vuotias näyttelijätär nähdään uuden hyväntekeväisyyskampanjan keulakuvana. Näyttelijätär on riisuuntunut ilkosilleen ja poseeraa yhdessä tonnikalan kanssa Blue Marine Foundation -järjestön tuoreissa mainoskuvissa. Blue Marine Foundation kampanjoi uhanalaisten merenelävien suojelemisen puolesta.

Englantilaissyntyinen Helena Bonham Carter seurusteli vuodesta 2001 saakka maineikkaan elokuvatuottaja Tim Burtonin kanssa, jonka useissa elokuvissa Carter onkin nähty. Pariskunta kuitenkin ilmoitti eroavansa vuonna 2014. Heillä on kaksi yhteistä lasta.