Näin teet sydämenmuotoisen upean lettikampauksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juhlapäivien lähestyessä monet etsivät inspiraatiota hiustyyleihin ja kampauksiin internetistä ja katselevat video-tutoriaaleja. Arkistoista löysimme ystävänpäivää ajatellen todella suloisen lettikampauksen, joka muodostaa hiuksiin sydämen muotoisen kuvion.

Lora Powell näyttää YouTubeen lataamallaan video-opetusvideolla, miten sydämen muotoinen lettikampaus syntyy. Se näyttää todella monimutkaiselta, mutta ranskanletin osaavalle tällainen ei tuottane ongelmia kunhan tietää, mistä aloittaa. Jos ranskanletti ei kuulu vielä omaan osaamiseen, kannattaa se ottaa aluksi haltuun ennen sydänletin harjoittelemista.

Lettikampaus on varmasti huomiota herättävä ja ihana vaikkapa pienelle tytölle ystävänpäiväksi. Tämä kampaus sopisi hienosti myös muihinkin tilaisuuksiin ja juhliin. Häiden pienillä kukkaistytöillä sydänkampaus olisi myös varma ihastuksen herättäjä.