Julkkiskaunottaren järisyttävä muodonmuutos: ”Alien MILF”

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkin muotiviikoille bookattu malli Amber Rose on julkaissut kuvia catwalk-tyylistään. Metalliseen ja futuristiseen asuun pukeutuneen naisen kasvot oli meikattu tunnistamattomiksi. Rose kuvaili muukalainen avaruudesta -tyyliään sanoilla: ”Alien MILF”.

Alien MILF #NYFW

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

Tähtönen edusti näyttävänä Laurel DeWittin mallistoa. Neitokainen selvästi nautti muuttumisleikistään ja hän innostui julkaisemaan kuvia myös muista muotinäytöksessä esiintyvistä malleista. Ellei catwalkilla nähtyjä malleja tietäisi etukäteen, ei heitä varmasti kukaan tunnistaisi.

DeWittin erikoiset luomukset ovat olleet julkkisten suosiossa. Muotisuunnittelijan ruhtinaalisia ja futuristisia asuja ja asusteita on nähty usein punaisella matolla. Laurelin luomusten suuria faneja ovat muun muassa näyttelijä Vanessa Hudgens, malli Milla Jovovich, sekä poptähdet Lady Gaga ja Nicky Minaj. On todennäköistä, että catwalkilla esitellyt vaatteet tullaan vielä näkemään gaalassa jonkun tähtösen yllä.

Muva and her assistant @thatsbenji killed the runway today @laureldewitt #NYFW show

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

Slay Muva Slaaaaaay

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi