Cindy Crawford ilman photoshopia – tältä supermalli oikeasti näyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman tunnetuimpien supermallien joukkoon lukeutuva Cindy Crawford täyttää helmikuussa 49 vuotta, mutta on edelleen todella säteilevä. Viime päivinä suurta kohua on aiheuttanut hänestä julkisuuteen vuotanut käsittelemätön kuva, jossa Crawfordin vartalo näkyy kaikkine kauneusvirheineen.

Kaikki rakastavat naista tämän kuvan esiintulon jälkeen luultavasti vielä entistä enemmän, joten hänellä ei ole syytä huoleen.

– Ajattelen niin, että kaikkien tulisi oppia olemaan sinut itsensä kanssa omassa vartalossaan missä tahansa iässä. Jos naiset kohtelisivat itseään samalla lempeydellä kuin he kohtelevat ystäviään, se olisi paras mahdollinen lahja annettavaksi itselleen. Itsevarmuus tekee ihmisestä seksikkään ja se on se asia, jonka muutkin huomaavat, Crawford kommentoi Marie Claire -lehden haastattelussa.

Marie Claire -lehti paljastaa, että kuva on lehden meksikolaisen version kansikuva jo joulukuulta 2013, mutta ilmeisesti käsittelemätön kuva on nyt löytänyt tiensä julkisuuteen jotain kautta. Kuva virkistää aitoudellaan eikä tällä upealla kahden lapsen äidillä ole edelleenkään aihetta huoleen ulkonäkönsä suhteen.