Uskomaton näky videolle – hylje ja mustekala taistelivat vedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadassa Victoriassa on tallentunut erään luontokuvausta harrastavan miehen kameraan erikoinen näky. Vedessä temmeltävän hylkeen kimpussa oli nimittäin valtava mustekala. Hylje oli hyökännyt mustekalaa kohti ja se oli puolustukseksi kietoutunut hylkeen ympärille.

Luontokuvaajien julkaisemilta videotallenteilta käy ilmi, että mustekalan ja hylkeen taistelu kesti jopa kymmeniä minuutteja. Lopulta hylje vei voiton eläinten kamppailusta. Daily Mail -lehden mukaan kuvausta harrastavan Bob Iansonin päivä oli kruunattu sillä, että hän oli todistamassa näyttävää kamppailua.

Mies oli ollut perheensä kanssa viettämässä päivää Ogden Pointissa ja yhteinen perheretki sai ikimuistoisia käänteitä hylkeen ja mustekalan taistelun ansiosta. Ianson sai varmasti myös lapsenlapsensa kiinnostumaan luonnosta heidän nähtyään vedessä tapahtuneen valtataiston. Ianson julkaisi videon tapahtuneesta netissä ja sitä on jaettu ahkerasti erilaisilla luontokuvaus-foorumeilla.