Kanye West: ”Taylor Swift haluaa tehdä kanssani musiikkia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye West: ”Taylor Swift haluaa tehdä kanssani musiikkia”

Kanye West oli Ryan Seacrestin haastateltavana ja kertoi paljon selventäviä asioita tämän vuoden Grammy-gaalasta ja viime vuoden Video Music Awards -gaalasta. Viime vuonna kohua aiheutti se, kun Kanye hyppäsi Taylor Swiftin kiitospuheen aikana lavalle, otti naiselta mikrofonin kädestä ja huusi siihen, että Beyoncen olisi pitänyt voittaa palkinto.

Tänä vuonna Kanye teki asiasta vitsin Beck-miesartistin puheen aikana.

– Ihmiset eivät täysin tiedä mitä viime vuonna tapahtui. En yrittänyt missään nimessä alentaa Taylor Swiftiä, vaan tuoda vain esille oman mielipiteeni siitä, että Beyoncen olisi tullut voittaa sinä vuonna. Swift itseasiassa sanoi heti tapahtuneen jälkeen, että hän haluaisi työskennellä kanssani, eikä minulla olisi mitään sitä vastaan, Kanye kertoi Ryan Seacrestille.

Kanye myös jatkoi, että viime vuoden tapahtumien vuoksi hän halusi tehdä pilaa itsestään ja olla menevinään lavalle Beckin puheen aikana. Hän kertoi arvostavansa Beckiä suuresti eikä asia liittynyt hänen voittamiseensa millään tavalla. Se, mitä uutisissa ei kerrottu oli se, että salissa oli ollut hyvä tunnelma ja kaikki olivat nauraneet asialle eikä kukaan ollut ottanut sitä tosissaan. Vasta gaalan jälkeen lehdistön puututtua asiaan tilannetta paisuteltiin ihan kuin Kanye olisi ollut eri mieltä Beckin voitosta.