Miksi olet vielä sinkku? Tässä hulvattomimmat selitykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet saattavat miettiä, miksi he eivät ole vielä löytäneet sitä oikeaa. Jotkut eivät tiedä, mistä voisi mahdollisesti kiikastaa, kun kumppania ei löydy, mutta osalla asiasta on hyvinkin selkeä näkemys. Twitterissä leviää #WhyImSingle-tunnisteella tehdyt selitykset siitä, miksi käyttäjä ajattelee olevansa sinkku.

Jimmy Fallon on huomannut Twitterissä leviävän #WhyImSingle-tunnisteen ja päätti poimia televisio-ohjelmaansa parhaat selitykset päältä. Eräs tyttö kertoi tuoneensa poikaystävänsä kotiin tapaamaan vanhempiaan, jolloin hänen isänsä oli esittänyt ryöstävänsä nuoren parin nähdäkseen suojelisiko mies hänen tytärtään.

Eräs tyttö kertoo siteeraavansa jatkuvasti laulun lyriikoita ja toinen tyttö taas kertoo, että hän ei suostu luopumaan omasta puolestaan sängyssä, koska kummatkin puolet ovat hänen sillä hän nukkuu meritähtiasennossa. Zachbraff-nimimerkillä Twitteriä käyttävä mies kertoo olevansa sinkku Netflixin vuoksi. Selityksiä on joka lähtöön, mutta onneksi moni näistä tilanteista on täysin korjattavissa.