Minipossu osoitti älykkyytensä – hämmästyttävä tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Miniporsaan omistaja oli päättänyt haastaa älykkään lemmikkinsä palapelissä. Nicolle Von Eberkopf kuvasi videolle possunsa Moritzin pelituokion. Aina, kun Moritz asetti palan oikeaan lokeroon, sai se siitä palkinnoksi herkun.

Hauskaa videota katsoessa voi todeta, että peli taitaa olla possulle aivan liian helppo. Eriväriset palat loksahtelevat paikoilleen ensimmäisellä yrityskerralla. Ei ole ihme, että Nicolle on antanut lemmikkilleen lisänimen Moritz The Clever Pig, sillä se on osoittanut olevansa fiksu possu.

Omistajan on hankittava minipossulleen haastavampia pelejä, sillä palapelin kasaaminen onnistui siltä hetkessä ilman mikäänlaisia ongelmia. Ongelmaratkaisupelit näyttäisivät olevan Moritzin mieleen, etenkin kun oikeasta ratkaisusta se saa herkkuja. On selvää, että possu selviäisi paljon vaativimmistakin älypeleistä pienellä harjoittelulla.