DJ-supertähti Calvin Harris riisui Armanin mainoskuviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman parhaiten tienaava DJ-tuottaja Calvin Harris on noussut alansa palkkalistojen kärkeen ja samalla päivittänyt tyyliään radikaalisti. Musiikkiuransa lisäksi Calvin on nähty muun muassa Emporio Armani -vaatemerkin mallina. Kerroimme taannoin hänen kiinnityksestä Armanin malliksi.

Emporio Armani
Emporio Armani

Nyt supersuositun DJ:n sivu-ura mallina jatkuu näyttävästi, sillä 31-vuotias tähti nähdään jälleen vaatemerkin mainoskasvona. Calvin Harris nähdään tuoreissa kuvissa vähissä vaatteissa esittelemässä Emporio Armanin kevään ja kesän 2015 miesten alusvaateuutuuksia.

Calvin Harris esiintyy 24.-27. kesäkuuta Seinäjoella järjestettävillä Provinssi-festivaaleilla. DJ-tähti on aikaisemmin nähty Suomessa muun muassa viime kesänä Helsingin Kyläsaaressa jäjestetyssä Weekend Festival -tapahtumassa.

Emporio Armani
Emporio Armani