Calvin Harrisin uskomaton muodonmuutos – taviksesta Armanin malliksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman parhaiten tienaava DJ-tuottaja Calvin Harris on noussut äskettäin palkkalistojen kärkeen ja samalla päivittänyt tyyliään radikaalisti. Samalla hän on muuttunut taviksen näköisestä nuorukaisesta komeaksi Armanin malliksi.

Calvin Harris vuonna 2007, Kuva: Splash
Calvin Harris vuonna 2007, Kuva: Splash

Aiemmin Harris nähtiin pidemmillä huolettomilla hiuksilla, jotka olivat väriltään tummat. Mies kulki mieluiten lenkkareissa, hupparissa ja löysät farkut yllään. Nykyään Harris on aina huoliteltu tyyliltään päästä varpaisiin.

Muutaman vuoden aikana hiukset ovat lyhentyneet ja vaalentuneet. Lenkkarit ovat vaihtuneet nahkakenkiin ja Harrisin gaalatyyli on farkkujen ja t-paidan sijaan muuttunut niin, että hänet nähdään useimmiten tyköistuvassa puvussa. Emporio Armani on myös noteerannut komean DJ-tähden ja valinnut hänet uudeksi kasvokseen.

Calvin Harris vuonna 2009, Kuva: Splash
Calvin Harris vuonna 2009, Kuva: Splash
Calvin Harris vuonna 2014, Kuva: Splash
Calvin Harris vuonna 2014, Kuva: Splash