Häikäilemätön hylkeenpoikanen videolle – kävi maitovarkaissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uudessa-Seelannissa Kaikouran rantakalliolla on onnistuttu kuvaamaan videolle erikoinen näky. Hylkeiden joukossa oli nimittäin häikäilemätön maitovaras. Kalliolla löhöilevien hylkeiden rauha rikkoontui, kun yksi nälkäisistä hylkeenpoikasista ryhtyi röyhkeästi varastamaan maitoa emohylkeiltä.

Huvittavalla videolla poikanen säntäili imettävien emohylkeiden joukossa ja yritti syrjäyttää emojen ruokittavana olevat poikaset. Kun emohylkeet havahtuivat vierailevaan poikaseen sai röyhkeä ahmatti kuulla kunniansa.

Daily Mail -lehden mukaan nälkä oli yllättänyt hylkeenpoikasen, eikä se löytänyt omaa emoaan. Niinpä se oli päättänyt käydä kokeilemassa onneaan muiden emojen kanssa. Hauskalta videolta käy ilmi, että ahmatin ahkera yrittäminen palkittiin, sillä lopulta se onnistui varastamaan ruokaa itselleen. Pienokaisen varasteluretki oli tuottanut tulosta.