Victoria’s Secret -kaunotarten Super Bowl -mainoksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pääasiassa naisten alusvaatteita valmistava Victoria’s Secret on tunnettu paitsi tuotteidensa vuoksi, myös niitä esittelevien huippumallien ansiosta. Monet tämän hetken tunnetuimmista alusvaatemalleista ovat jossain vaiheessa uraansa työskennelleet yhtiön listalla.

Nyt Youtubessa nähdään Victoria’s Secretin tuore televisiomainos, joka tehtiin varta vasten Super Bowlin arvokasta mainospaikkaa silmällä pitäen. Mainoksen menestys on jatkunut myös ottelun jälkeen, sillä se on saanut jo miljoonia katselukertoja myös YouTubessa.

Mainoksessa yhtiön alusvaatteita esittelevät vuoden 2015 suosituimpiin lukeutuvat mallikaunottaret, kuten Candice Swanepoel, Adriana Lima, Lily Aldridge ja Alessandra Ambrosio.