Amber Rosen karnevaaliasusta ei paljasta pintaa puutu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Karibianmerellä sijaitsevalla Trinidadin ja Tobagon saarella lomaileva Amber Rose on heittäytynyt festivaalitunnelmaan. 31-vuotias tähti poseeraa otoksessa turkooseissa käärmeennahkakuvioisissa bikineissä ja vihrein höyhenin koristellussa päähineessä. Rose jakoi myös lyhyen videon, jossa hän twerkkaa festivaalihurmoksessa.

Back to me killin the gram #TrinidadandTobagoCarnival

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

Amerikkalaismalli Amber Rose nousee aika ajoin otsikoihin näyttävien kuviensa merkeissä. Viime syksynä räppäri Wiz Khalifasta eronnut Rose on uutisten mukaan viettänyt viime kuukausina railakasta sinkkuelämää, ja hänet on yhdistetty esimerkiksi räppäri French Montanaan ja näyttelijä Nick Cannoniin.

#TrinidadandTobagoCarnival #GyalComeWinePonIt

Video, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi