Candice Swanepoelista kuoriutui fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel on yksi lukuisista alusvaatemerkki Victoria’s Secretille työskentelevistä kaunottarista. Nyt Candice on paljastanut maailmalle myös sporttisen puolensa. Malli nähdään Self-lehden tuoreessa numerossa urheilullisissa merkeissä.

YouTube
YouTube

26-vuotias fitness-kaunotar poseeraa kansikuvassa rannalla urheilurintaliiveissä, ja Youtubessa nähdään puolestaan lehden kuvaussessioiden kulissien taaksen kurkistava video.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.