F1-supertähti suuteli supermallia – pettämistä vai ystävyyttä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamaailman kuumimpiin tähtiin jo pitkään lukeutunut autourheilun kuninkuusluokan mestari Lewis Hamilton on noussut kohuotsikoihin, kun hänet kuvattiin New Yorkissa suutelemassa supermalli Naomi Campbellia. Heidän seurassaan oli myös Rihanna.

Splash
Splash

Lewis Hamilton on jo pitkään ollut Pussycat Dolls -yhtyeen Nicole Scherzingerin kanssa on-off -suhteessa. Hän saapui Polo Bar -ravintolaan hieman eri aikaan Rihannan ja Naomi Campbellin kanssa, ja kolmetuntinen yhteinen ruokailu päättyi suudelmiin.

Ulkona väijynyt paparazzi onnistui ikuistamaan hellyydenosoituksen valokuviinsa. Paikalta poistuessaan he lähtivät kukin eri suuntiin. Myöhemmin Lewis julkaisi myös yhteisen selfien Campbellin kanssa.

Vaikka Lewis Hamilton on viime vuosina seurustellut Nicole Scherzingerin kanssa, yhdistettiin hänet romanttisessa mielessä Naomi Campbelliin ensimmäisen kerran jo vuonna 2007, kun heidät kuvattiin poistumassa juhlista jatkoille yhdessä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Selfie with my big sis @iamnaomicampbell

Kuva, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi