Nainen käytti 17 500 euroa näyttääkseen Pamela Andersonilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka ovat käyttäneet suuria summia rahaa näyttääkseen enemmän julkkis-idoleiltaan. Yksi tällainen tapaus on 29-vuotias Carolyn Anderson, jota kutsutaan hänen ulkoisen olemuksensa vuoksi Liverpoolin Pamela Andersoniksi (kuvassa).

Carolyn Anderson on käyttänyt viimeisten 14 vuoden ajan yhteensä 20.000 puntaa, eli yli 17.500 euroa näyttääkseen esikuvaltaan, Pamela Andersonilta. Tämä on tapahtunut kauneusleikkausten, botoxin, hiusten värjäämisen ja mittatilaustyönä tehtyjen vaatteiden avulla. Pelkästään rintojaan Carolyn on leikkauttanut yhdeksän kertaa.

Liverpoolilaisnaisen muodonmuutos alkoi hänen ollessaan 14-vuotias. Carolyn päätti eräänä päivänä blondata hiuksensa, jolloin hänen isänsä kommentoi tytön näyttävän Pamela Andersonilta. Carolyn päätti tehdä kaikkensa näyttääkseen esikuvaltaan vielä enemmän.

– Kasvoi Baywatchin kanssa, ja Pamela Andersonin ulkonäkö lumosi minut. Hän on kuin ikoninen piirroshahmo ihmisen muodossa, Carolyn paljastaa Barcroft TV:n haastattelussa.

Carolynin prosessi Pamelaksi muuttumiseen ei ole ollut aina helppoa. 20-vuotiaana otetut ensimmäiset rintaimplantit oli asetettu väärin, mikä johti komplikaatioihin ja lopulta molempien rintojen tulehtumiseen. Carolyn kuitenkin uskoo, että Pamelaksi muuttuminen oli kaiken tämän arvoista.