Vauvanukke piilottaa alkoholijuomasi nerokkaasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omien alkoholijuomien nauttiminen julkisilla paikoilla on kiellettyä useissa maissa. Lakien kiertämiseksi on kuitenkin kehitelty monenlaisia piilopulloja ja muita ovelia keksintöjä, jotka helpottavat julkijuopottelua myös viranomaisten valvovan silmän läheisyydessä.

Simon Philion on kehitellyt hämmentävän tavan harrastaa alkoholin juomista esimerkiksi urheilukisoissa. Ratkaisun tarjoaa The Cool Baby, aidon näköinen kantorepulla varustettu vauvanukke. Nukke piilottaa sisäänsä alkoholijuomalle suunnitellun säiliön, ja juominen käy kätevästi pillin avulla.

The Cool Baby -keksinnölle kerätään rahoitusta Kicstarter-varainkeruusivustolla. Se on kerännyt lahjoituksia jo yli 5.000 dollarin edestä, vaikka 70.000 dollarin tavoitteeseen on vielä hieman matkaa.