Ohhoh, Kardashianille tapposyyte kuolonkolarista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Helmikuun alussa Stara uutisoi, että Kardashianien julkkisperheen isänä tunnetuksi tullut olympiamitalisti ja realitytähti Bruce Jenner oli joutunut osalliseksi auto-onnettomuutta, joka vaati yhden kuolonuhrin.

Viranomaisten antaman tiedotteen mukaan Jenner ajoi hänen edellään olevan auton perään ja tönäisyn voimasta edellä oleva auto suistui vastaantulevan liikenteen kaistalle. Kaksi autoa ajoivat nokkakolarin moottoritiellä ja Jennerin edellä olevaa autoa ajanut 69-vuotias nainen menehtyi onnettomuuspaikalla.

Viranomaiset saivat liikentessä olleiden ajokameroista selventävää kuvamateriaalia ja tutkinnassa on nyt tultu lopputulokseen. Bruce Jenneriä pidetään vastuussa onnettomuudesta ja yhden henkilön kuolemasta. Jenneriä syytetään taposta.

Kaliforniassa taposta voi joutua vankilaan kuudeksi vuodeksi. Daily Mail -lehden mukaan mies ei ole kommentoinut asiaa julkisesti. Tapaus on järkyttänyt suuresti paikallisen yhteisön jäseniä ja etenkin läheisiä ja perheenjäseniä, jotka olivat jollain tavalla osallisena onnettomuudessa.