Claudia Romani maailman seksikkäin jalkapallotuomari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Stara tapasi hänet taannoin Miamissa, ja tapaamisen tuloksista saadaan pian nauttia poikkeuksellisen lukijakilpailun muodossa.

Eilen Claudia Romani kertoi ryhtyneensä jalkapallotuomariksi, mikä nostaa hänet kertaheitolla maailman seksikkäimmäksi tuomariksi. Romanilla on nykyisin täydet tuomarioikeudet Italiassa, joten jatkossa häntä tullaan ehkä näkemään myös pelikentillä.

Eilen Claudia Romani kuvattiin Miami Beachilla pienissä bikineissä ottamassa itsestään valokuvia selfiekepin avulla.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.