Vanilla Ice pidätetty murtovarkaudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanilla Ice, oikealta nimeltään Robert Matthew Van Winkle, oli 1990-luvun alussa yksi kuumimmista nimistä hiphop-musiikin kentällä. Ice Ice Baby -kappale oli jättihitti, ja miehen To the Extreme -levy myi kuin häkä.

Menestys oli kuitenkin lyhytaikaista, ja nykyään mies tunnetaan lähinnä realitysarjoissa esiintymisestä. Nyt Vanilla Ice on pidätetty Floridassa murtovarkaudesta syytettynä. Viranomaisten mukaan mies murtautui asumattomana olleeseen taloon ja varasti paikan päältä muun muassa huonekaluja, uima-altaan lämmittimen ja polkupyöriä.

Ex-räppäri oli remontoimassa varkauden kohteena olleen rakennuksen naapurissa sijaitsevaa kotia osana hänen The Vanilla Ice Project -realitysarjaansa.

TMZ-sivuston mukaan viranomaiset löysivät varastetut tavarat 47-vuotiaan tähden hallusta. Vanilla Ice vangittiin syytettynä murrosta ja varkaudesta. Hänet vapautettiin Pal Beach Countyn putkasta 6.000 dollarin takuita vastaan.