Vauva syntyi istukan sisällä – lääkärit eivät uskoneet silmiään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäiti Chelsea Phillips oli hakeutunut sairaalaan yltyvien kipujensa takia. Lääkärit kertoivat, että naisen synnytys oli alkanut etuajassa. Viikolla 26 raskaana ollut Phillips päätyi lopulta keisarileikkaukseen.

Lääkäreiden ihmeeksi vauva syntyi maailmaan istukan sisällä. KHON2 News -uutiskanavan haastattelussa synnytyslääkäri kertoi, että oli harvinaista, että istukka ei revennyt synnytyksessä. Henkilökunta otti kuvia vastasyntyneestä Silas-vauvasta, joka lepäsi rauhallisesti istukan sisällä.

Pienokainen näytti siltä, kuin se olisi ollut läpikuultavan munan sisällä. Pian syntymisen jälkeen istukka poistettiin ja vauva toimitettiin tutkittavaksi. Vasta syntynyt Silas ja hänen äitinsä voivat hyvin. Lapsen ihmeellinen syntymä on tehnyt pikkuisesta perheelle vieläkin erityisemmän. Lääkärit pitävät harviaista tapausta ihmeenä, jota heillä oli ilo olla todistamassa.