Liikennekamera kuvasi autoilijan törkeän tempauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikennekamerat eivät ole autoilijan parhaita ystäviä, koska ne valvovat väsymättä muun muassa ylinopeuksia ja liikennevalojen noudattamista. Nyt Britanniassa on tallentunut liikennekameran kuviin autoilijan odottamattoman törkeä tempaus.

Poliisi
Poliisi

Punaisia päin ajanut 59-vuotias autoilija oli nimittäin muuttanut vaimonsa nimissä olevan Renault Megane -henkilöautonsa tekaistuksi ambulanssiksi. Hän oli lisännyt auton katolle sinisen vilkkuvalon ja kylkiin tarrat, joissa luki ”Emergency response”.

Sittemmin jo kiinni jäänyt mies ajaa näissä kuvissa päin punaisia 73 mailin tuntinopeudella 50 mailin rajoitusalueella Cardiffin liepeillä. Lopulta selvisi myös, että autoilijalla ei ollut voimassa olevaa ajokorttia.

Poliisi
Poliisi