Povipommi Katie Price ja pettäjämies uusivat vihkivalansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on ilmoittanut uusivansa häävalansa aviomiehensä Kieran Haylerin kanssa. Tähtönen on halunnut valojen uusimisella osoittaa, että hän on antanut Kieranin uskottomuuden anteeksi.

Noin vuosi sitten pariskunnan suhde ajautui kriisiin, kun paljastui, että Kieran oli pettänyt Katieta. Myöhemmin kävi ilmi, että mies oli harrastanut seksiä tähtösen läheisten ystävien kanssa. Pettäminen tapahtui aikana, jolloin Katie odotti hänen ja Kieranin toista lasta Bunnya.

Povipommi on antanut pettäjämiehelleen anteeksi ja merkkinä siitä, pariskunta on päättänyt uusia häävalansa. Daily Mail -lehden mukaan Kieran ja Katie haluavat aloittaa puhtaalta pöydältä ja jättää menneet taakseen. Toivottavasti tällä kertaa Kieran osaa arvostaa siunattua liittoaan povipommin kanssa.