Jennifer Lopez juhli herutusasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi viime vuonna uuden A.K.A.-levynsä, ja on sitä myöten jälleen viihtynyt julkisuudessa. Taannoin latinokaunotar palkattiin terveys- ja hyvinvointibrändi BodyLabin uudeksi mainoskasvoksi. Nyt poptähti on kuvattu keikallaan vähäpukeisena.

Lopez ikuistettiin Tom Fordin kevät/kesä 2015 -muotinäytöksen yhteydessä.

Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonysta. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2004 ja olivat onnellisesti yhdessä vuoteen 2011 saakka. Lopezilla ja Anthonylla on kaksi lasta, ja avioerostaan huolimatta he ovat edelleen hyvissä väleissä. Hän on astellut alttarille myös Ojani Noanin ja Cris Juddin kanssa. Lisäksi hänen tiedetään seurustelleen rap-tähti Sean ”Diddy” Combsin ja Ben Affleckin kanssa.