ESS: Suomalainen myi maailman kohutuimman ökyasunnon

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Stara kertoi taannoin kuinka poptähti Beyonce ja räppäri Jay Z kokivat karvaan tappion unelmakodin tarjouskilpailussa. Beverly Hillsissä sijaitsevasta luksuslukaalista tehtiin lopulta talokaupat 70 miljoonalla dollarilla, kun ruotsalainen pelimiljonääri Markus Persson osti sen.

Nyt Etelä-Suomen Sanomat kertoo, että kohutun talokaupan teki suomalainen kiinteistövälittäjä Katia De Los Reyes, eli entinen Katja Vallin, joka on kotoisin Hollolasta.

Talon ostanut Markus Persson on suositun Minecraft-pelin luoja. Yksityisen kiinteistövälittäjän sivuilla julkaistut kuvat talosta, saavat kenet tahansa kateudesta vihreäksi. Massiivisessa lukaalissa on 7.000 neliötä ja sen lisäksi talon autotallissa on tilaa 16 autolle. Hulppean kodin takapihalta avautuu lumoava maisema kohti Malibua ja Los Angelesia.

Mirror-lehden mukaan Beyonce ja Jay Z olivat pettyneitä pieleen menneistä talokaupoista. Vastaavanlaisia koteja tulee vain harvoin myyntiin. Pariskunta oli suunnitellut viettävänsä joulun uudessa kodissa, mutta toisin kävi. Persson oli määrätietoisesti päättänyt saada asunnon ja tarjosi talosta huomattavasti suuremman summan kuin julkkispari.