Kilpikonnalla huippuhuono tuuri – varastettiin kaksi kertaa viikonlopussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiläisessä Puxton Park Farm -eläintarhassa asusteleva kilpikonna Teo on epäonnekseen lähtenyt jo kaksi kertaa eläinvarkaan mukaan viikonlopun aikana. Toistaiseksi Teon olinpaikasta ei ole tietoa.

Eläintahoitajat kertoivat poliiseille, että tapahtumat saivat alkunsa lauantaina, kun he huomasivat, että kilpikonnien aitaus oli auki ja Teo-kilpikonna oli poissa. Myöhemmin iltapäivällä hoitajat saivat puhelun, jossa varas tunnusti tekonsa ja aikoi palauttaa Teon takaisin hoitajille.

Varas oli toimittanut Teon läheiselle työväentalolle, josta hoitajat noutivat sen takaisin tarhaan. Myöhemmin samana päivänä hoitajat huomasivat kilpikonnien aitauksen olevan jälleen auki.

Kauhukseen he huomasivat, että molemmat aitauksen kilpikonnista olivat kadonneet. Eläintarhan työntekijät ovat kilpikonnista huolissaan. The Telegraph -lehden mukaan hoitajat ovat kokeneet kovan järkytyksen kaksi kertaa saman päivän aikana. He toivovat, että varas tulee järkiinsä ja palauttaa kilpikonnat takaisin.