Rautatieasemalta löytyi mystinen komero – sitten tyttö meni avaamaan sen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blake Grisby on julkaissut YouTube-kanavallaan uusimman pilansa, jonka hän on tehnyt Chicago Union Station -rautatieasemalla. Pilassa ihmiset houkutellaan avaamaan oven, jonka takaa ilmestyy jotain odottamatonta.

Komeron vieressä on kyltti, jossa lukee kysymys: ”Mitä tämän oven takana on?”. Kysymys houkuttelee ihmisiä uteliaana avaamaan oven, jonka takaa alkaa vyörymään värikkäitä palloja ihmisten jalkoihin. Ihmiset yllättyvät kerta toisensa jälkeen iloisesti avattuaan oven, jonka takaa alkaa valumaan lattialle värikkäitä palloja.

Pallot muuntavat komeron oven edustan kirjavaksi pallomereksi ja saavat ihmisille hymyn huulille. Pieneen tyttöön rautatieasemalla olevat matkustajat suhtautuvat erityisen ihanasti, kun ihmiset alkavat taputtamaan tytölle hänen avattua oven. Pienet lapset saattaisivat pelästyä aiheuttamaansa sotkua, mutta tämä kepponen on niin selvä pila, että ihmiset osaavat ottaa sen juuri sellaisena.