Isä editoi vauvasta rivitanssijan – hulvaton tulos videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sebastien Hamel on julkaissut hurmaavan videon pienestä Kali Jazz -nimisestä tyttövauvasta, joka hyppii hyppykeinussa. Videon taustalle on laitettu hauska musiikki, joka saa hyppimisen näyttämään aivan rivitanssin koreografialta.

Kali Jazz hyppelehtii iloisesti hyppykeinussa heilutellen jalkojaan. Kalin vanhemmat ovat saaneet hauskan idean videoon laittamalla Kalista kuvatun klipin viisi kertaa rinnakkain, mikä saa tanssin näyttämään aivan rivitanssilta. Kali liikuttelee jalkojaan samalla tavalla ja pitää käsiään sivuilla pitääkseen tasapainonsa.

Stacy Ann on kirjoittanut videon kuvaukseen, että hän yritti kauan lasta miehensä kanssa ja kun he viimein saivat ihanan tyttärensä he eivät malttaneet olla kuvaamatta häntä. He kuvaavat kaiken mitä Kali tekee ja vanhemmilla onkin jo valtava määrä hauskaa materiaalia pienestä tytöstään.