Jennifer Lopez Oscar-juhlien kuningatar – illan näyttävin kaula-aukko?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi viime vuonna uuden A.K.A.-levynsä, ja on sitä myöten jälleen viihtynyt aktiivisesti julkisuudessa. Latinopoppari on säväyttänyt viikko toisensa jälkeen rohkeilla asuillaan niin esiintymislavoilla kuin julkkisjuhlissa.

Viime yönä Suomen aikaa Jennifer Lopez osallistui satojen muiden julkkisten tavoin Oscar-gaalaan Hollywoodissa. Jennifer oli illan kuningatar. Hänen upeassa iltapuvussaan oli yksi illan näyttävimmistä kaula-aukoista.

Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonysta. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2004 ja olivat onnellisesti yhdessä vuoteen 2011 saakka. Lopezilla ja Anthonylla on kaksi lasta, ja avioerostaan huolimatta he ovat edelleen hyvissä väleissä. Hän on astellut alttarille myös Ojani Noanin ja Cris Juddin kanssa. Lisäksi hänen tiedetään seurustelleen rap-tähti Sean ”Diddy” Combsin ja Ben Affleckin kanssa.