Miehet kiinnittivät vinkulelut jalkoihinsa – ja astelivat sitten koirapuistoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolme nuorta miestä päätti toteuttaa hauskan, mutta uhkarohkean jäynän koirille ja koiranomistajille. He sitoivat kenkiinsä kiinni kovaääniset vinkulelut ja sen jälkeen he suuntasivat paikkoihin, joissa voisi törmätä karvakuonoihin ja heidän omistajiinsa.

Yksi näistä paikoista oli tietenkin paikallinen koirapuisto. Miehet uskaltautuivat vinkuvine kenkineen koirapuistoon ottaen vastaan mahdolliset seuraukset. Hännänheiluttajien reaktio oli ratkiriemukas. Koirat kiinnostuivat kengistä heti ja lähtivät seuraamaan pakoon juoksevia miehiä.

Omistajat seurasivat hämmentyneinä vierestä, kun heidän koiransa jahtasivat innoissaan vinkukenkäisiä miehiä. Keppostelijat saivat koirat peräänsä myös muissa puistoissa sekä rannalla.

Nuorten miesten pelleily onnistui, vaikka lähtökohdat olivat arveluttavat. Miehet eivät onneksi joutuneet koirien jyräämiksi ja vinkulelujäynää oli hulvatonta seurata. Miehet onnistuivat uhmaamaan vauhkoontuneita koiria ja selvisivät hauskasta tempustaan ilman kolhuja.