Tupakka-aski lennokilla suoraan ikkunalle – laiskuuden huippu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laiskuus saattaa monesti ruokkia luovuutta, kun laiskat ihmiset yrittävät keksiä mitä mielikuvituksellisempia tapoja, joilla voivat luistaa erilaisista töistä tai askareista mahdollisimman helposti. Nyt eräs mies on keksinyt, miten hän pystyy välttämään tupakanhakureissut ja hoitamaan asioinnin lennokin avulla.

Videolla mies kurkottelee ikkunasta ja kuvaa asunnosta ulospäin. Ikkunaa kohti alkaa lähestymään valkoinen kauko-ohjattava lennokki, josta mies saa kiinni, kun se on tarpeeksi lähellä. Lennokkiin on kiinnitetty pieni pussukka, jossa on miehelle lähetys.

Lennokkiin kiinnitetyn muovipussin sisällä on tupakka-aski. Ilmeisesti miehet eivät jaksaneet käydä itse kioskissa hakemassa tupakkaa ja ovat opetelleet lennättämään lennokin alas asunnosta hoitamaan asioinnin heidän puolestaan.