Vanhus lapioi lunta viimeisillä voimillaan – teini riensi auttamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Virginiassa Nottowayssa äidin ja pojan ajomatka sai yllättävän käänteen, kun poika näki tienvarrella vanhuksen lapioimassa lunta. Teini-ikäinen Tommy Adams herkistyi nähdessään vanhan miehen ahkeroimassa viimeisillä voimillaan pihatiellään.

Adams pyysi äitiään pysäyttämään auton ja palaamaan takaisin, sillä hän halusi auttaa lumityön uuvuttamaa vanhusta. Hyväsydäminen ajatus sai tukea äidiltä ja he ajoivat vanhuksen pihatien viereen. Pian Tommy tarttui lumilapioon ja auttoi vanhusta tekemään lumityöt.

Perheenäiti liikuttui poikansa hyväsydämisestä eleestä ja hän otti kuvia pojastaan työn teossa. Sen jälkeen hän julkaisi kuvan sosiaalisessa mediassa ja tapaus sai laajasti huomiota. Paikallisen yhteisön mielestä pojan hyväntahtoisuus oli esimerkillistä ja tarina on koskettanut monia. CBS 6 -uutiskanava teki Tommy Adamsin tarinasta aiheen lähetykseensä.

Adams kertoi kanavan haastattelussa, että hänen vanhempansa ovat kasvattaneet hänet kunnioittamaan muita ja auttamaan hädässä olevia. Nöyrä Tommy sanoi, että hän vain teki sen mikä oli oikein. Ilahduttavalla ja koskettavalla teollaan Tommy toivoo laittavansa hyvän kiertämään.