Kelly Brook on kuin Baywatch-tähti – tässä bikinivideo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Kelly Brook nousi taannoin otsikoihin koeteltuaan Instagramin rajoja uusilla kuvillaan. Glamour-malli julkaisi palvelussa hieman liian paljon paljastavia otoksia, jotka poistettiin sivustolta nopeasti.

Jacuzzi Headflicks

Video, jonka Kelly Brook (@iamkb) julkaisi

Nyt Kelly Brook on jakanut Instagramissa jälleen rohkeaa materiaalia, tällä kertaa videon muodossa. Videoilla 35-vuotias brittitähti nähdään nousemassa uima-altaasta hidastetun kuvan voimin kuin Pamela Anderson Baywatch-sarjassa ikään.

Näyttävistä muodoistaan tunnettu Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Aikaisemmin malli on seurustellut muun muassa näyttelijä Jason Stathamin ja rugbytähti Thom Evansin kanssa.

Spa Day #Shameless #SlowMo #SwimmingPool

Video, jonka Kelly Brook (@iamkb) julkaisi