Hurja tempaus kuin Bond-elokuvista – lumilautailijaa vedettiin lentokoneen perässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lumilautailun ammattilainen Jamie Barrow otti äskettäin osaa hurjapäiseen stunttiin, jossa hän lautaili lentokoneen vedettävänä. Uhkarohkea temppu suoritettiin Sveitsissä pienellä Engadin lentokentällä.

Barrow oli alunperin suunnitellut, että stuntti tehtäisiin Sankt Moritzissa sijaitsevan järven jäällä, mutta sitten selvisi, että jää oli aivan liian ohut tehtävän suorittamiseen. Niinpä stuntissa päädyttiin hinaamaan lautailijaa lentokentällä.

Monelle kyseinen tehtävä kuulostaisi varmasti pähkähullulta idealta, mutta adrenaliinin hakuiselle nuorelle miehelle temppu oli vain yksi jännittävä haaste. Barrow’n stuntista on kuvattu näyttävä video, josta käy ilmi, että tehtävä onnistui suunnitellusti.

Daily Mail -lehden mukaan lentokoneen perässä kiitävä lautailija saavutti jopa 125 kilometrin tuntivauhdin. Tempun suorittaminen vaati jäisiä hermoja ja raudankovaa taitoa lautailla. Voidaan olla varmoja, että 22-vuotiaasta lumilautailijasta tullaan kuulemaan vielä lisää hurjien stunttien yhteydessä.